28 de maig del 2010

Mourinho i LHDP



Hola a tots, ho sentim per no publicar els escrits que cada setmana fem, però és que l'internet de l'institut no funcionava...

Primer de tot us vull parlar de José Mourinho, que ja ES L'ENTRENADOR DEL REAL MADRID!!
Sí si és el nou entrenador, crec que el pròxim dilluns el presentaran en la sala de premsa del Santiago Bernabeu a les 13:00 h. Quina emoció, per fi és nostre. Si és que quan Florentino diu que serà per a nosaltres és que ho serà segur.

Bueno que esperem que guanyem molts títols l'any que ve amb ell i esperem que demostri que és un dels millors entrenadors que hi ha ara mateix.
Pep Guardiola i Mourinho es veuran les cares molt aviat i esperem que guanyi com l'altre vegada( Barça- Inter) MOURINHO :)xd!!.


I després us vull parlar sobre "Los Hombres de Paco" que va acabar ja fa uns dies i que va ser l'últim episodi de tota la sèrie.

Va ser ESPECTACULAR. Va començar a les 11 de la nit aproximadament i va acabar a les 12:30 h i quin episodi, mare meva!! Es va veure de tot, el part de la Sara que el té a casa, les noces d'en Curtis i la Rita... i moltes coses més.
Quina temporada més emocionant que han fet i a més el final és espectacular ja que tothom creia que en Paco estava mort i al final no, és va salvar i va ser nombrat comisari de comisaria de San Antonio...
I al final, quan va acabar ja l'episodi, van començar a posar vídeos antics d'ells en temporades anteriors. Va ser molt divertit!!.
Bueno que ens ha agradat molt que hagin fet aquesta sèrie perquè ha estat una de les millors que hi ha hagut avui dia.
Fins sempre!!

PD: El pròxim dimecres recordeu, começa l'Internado a les 10:30!!!.
2P: Pellegrini, has fet un molt bon treball aquesta temporada, ho sentim molt :( però no podem fer-hi res.

By:** TanIa**

5 comentaris:

Lorena ha dit...

SI si molt ben dit: es UN dels millors entrenadors perquè el millor es Pep Guardiola... I res que la temporada pasada també deieu això de guanyar-ho tot amb Cristiano,Kaká i tots aquests...

Weno res que somiar es gratis...

P.D: pobre home en Pellegrini

Tania J ha dit...

hola lorena.
Bueno el millor entrenador del món en aquest moment es aquest home: JOSÉ MOURINHO ja que HA SIGUT el que HA GUANYAt LA COPA D'EUROPA!! :)
us enrecordeu no? xd.

Pep serà no ho és perquè si ho fós hauria guanyat la copa... i no ha estat aixi, per sort.

Bueno que tembleu que ha vingut el MILLOR entrenador!

lamagistradixit ha dit...

Tenim la competència assegurada entre el Mouriño i el Guardiola! vaja vaja més episodis de L'Internado...per cert us posaré un excel.lent aquest trimestre a vosaltres dues i a l'Aroa i la Kate us el mereixeu....

Lorena ha dit...

jajajajaja perdona però el primer equip que va conseguir el triplet va ser el Barça de Pep Guardiola, Mourinho ha estat el 2n. I vosaltres? a es veritat que no guanyeu la Champions ni al vostre propi camp...
Aneu fent-vos il·lusions que ja veurem que fa el "SEGON millor entrenador del món"

PD: profeee gràcies per l'exel·lent:)

2n PD: ja no comento més!!

Tania J ha dit...

És el meu últim comentari profe vale?
Bueno lorena, filla meva reconexeu que ara mateix Pep no és el millor entrenador, es que ho teniu que reconèixer, no veus que no ha guanyat la copa d'Europa, ho ha fet Mourinho!! us va marcar 3 gols i va marcar 2 gols al Bayer, això és molt dificil de fer senyoreta. En aquells temps Pep si va ser el millor, però ara NO, ara és Mourinho. Bueno i com ell guanyi molts títols i us guanyem quan ens toqui jugar tots dos junts us quedarà un ferideta que serà difícil d'esborrar-la ja que Mourinho ja us haurà guanyat més de dos cops!! Si si si el millor entrenador és aquí.