1 de desembre del 2009

Qui us agrada més de crepuscle?


Avui la Tania i la Lorena hem decidit fer aquesta enquesta sobre els dos nois més guapos de la saga crepuscle.

Primer et parlarem del Edward, si ets del Team Edward series així:
- A la vida real, t'agradaria tenir un Edward Cullen al teu costat. El teu noi ideal ha de ser algú atractiu, intel·ligent, perfeccionista, que mai s'equivoca, responsable, tranquil i que sapigui guardar la calma en moments dolents. T'estima i t'adora més que a ell mateix i sobretot més que a tot en el món. Ell faria qualsevol cosa per fer-te feliç i es preocuparia molt per tu.

Ara anirem amb el Jacob, si bé ets del Team Jacob series d'aquesta manera:
- A la vida real t'agradaria tenir un Jacob Black al teu costat. El teu noi ideal és algú divertit, li encanta fer-te riure, i li agradaria la teva parella costi el que costi. També seria el teu millor amic. Amb ell mai t'aburriras, ni tindràs moments de depressió, ja que sap treure't un somriure a cada segon del dia. És molt carinyos i tendre, i et serà fidel per tota la vida.
P.D: L'Edward és de la Lorena i en Jacob de la Tania jejeje...
2n P.D: Deixeu la vostra votació en el comentari. gracies =)
**__ Tania AnD Lorena__**

4 comentaris:

blackcage ha dit...

hola tania y lore pos res jo soc del team edward jeje (perque es molta wapo i està com un.... millor hu deixem en punts suspensius perque sino se'ens va l'olla i no pasi com l'any passat a segon la taula i la carpeta xd )

lamagistradixit ha dit...

Tania i Lorena mireu a la dreta del bloc sota les imatges de la mosca i el quadre ara també es pot votar directament! i a sota ,on diu team Jacob team Edward si cliqueu aneu directament al vostre escrit...meravelles de la tècnica!

Lorena ha dit...

oooo que waii!!!

molt bé profeee :)

bet ha dit...

M´encantaaa el edward :$ (babaa)
estic dacord amb la lorena jajaja
pero el jacob tampoc es que sigui un fetoo perque tambe esta mes bo el cabron...
un petonas guapisimas!
que sou les millors !:)