25 de maig del 2010

Bojan: “Sóc compatible amb Villa”

(Imatges tretes d'internet)
Bojan Krkic celebra el fitxatge “d’un gran jugador” com Villa i tot i que admet que hi haurà més competència a la davantera, assegura que “som compatibles”. L’atacant de Linyola confessa que el seu bon final de temporada “l’omple d’orgull i força”.

Titular al tram final de la temporada i amb vuit gols a la lliga en 22 partits jugats, la figura i popularitat de Bojan ha arribat al seu punt àlgid coincidint amb les últimes setmanes de competició

El fitxatge de Villa i la continuitat d’Ibrahimovic no inquieten el davanter lleidetà. Bojan admet que “encara hi haurà més competència a la davantera” però entèn que ningú pot dubtar del fitxatge del ‘7’ asturià, a qui qualifica com “un gran jugador”.

Tot plegat ho afronta Bojan després d’haver demostrat el seu potencial en l’últim quart del campionat. El davanter del planter ha marcat sis gols en les últimes nou jornades. Una demostració que el permet afrontar els reptes de la propera temporada “amb més orgull i forces que mai “.

La millor medicina per acabar triomfant plenament és “la paciència”. Aquesta temporada Bojan ha après a fer-se fort en l'aspecte psicològic: "he viscut moments complicats però això m’ha servit per aprendre i fer-me fort i saber aguantar i al final he rebut la recompensa”


Bojan Krkic ha atès als mitjans de comunicació després de la presentació del campus
Bojan que es realitzarà entre els dies 4 i 10 de Juliol a Puigcerdà.
Aquest campus va dirigit a joves jugadors d’entre 7 i 16 anys.

Att:_LoReNa_♥ BoJaN: sEmPrE ♥

P.D: no he posat més fotos perquè no m'hi cabien jeje...

3 comentaris:

blackcage ha dit...

hola lore porq sera que no mestraña que hayas puesto algo del bojan.....jeje esq es obio y sobretodo de ti xd me ha gustado tu escrito jeje MAÑANA PARTIDO DE FUTBOL WEE !!!

lamagistradixit ha dit...

Noies la ortografia s'ha de cuidar també als comentaris....està guapo eh?

Tania J ha dit...

Bueno Loreneta que pesadeta, aqui tens el meu comentari!!

Que molt bé que el Bojan es molt wapuu ( per a tu, jeje), que juga bé per la seva edat i tot això valee?

Fins demà!!
PD: No escric més perquè estic cansada i tinc que estudiar Biologia pel divendres :D