6 de maig del 2010

Si si si Hat Trick De Cr9

Hola a tots!! Com esteu? jo molt bé, esperant que ens diguin si hem guanyat algun premi!! Estem tots nerviosos ja que no saben res , esperem que ho publiquin aviat.

Bueno avui us parlaré del partit que es va jugar ahir el Mallorca contra el Real Madrid a l'Ono Estadi.
Amb molt de treball, l'equip blanc va aconseguir la victòria guanyant amb 4 gols de Cristiano Ronaldo i un d'Higuain.

Els primers minuts el Mallorca superava al l'equip de Pellegrini per això ens va marcar un gol de cap al minut 15.
A partir d'aquell moment, el Madrid es va posar les piles perquè se li escapava el partit i no podien perdre si no el Barça ja seria campió, pero això no va passar, perquè Cristiano va marcar un golàs gràcies a una assistència de Sergio Ramos.
A partir d'aquell primer gol, el Madrid va dominar bastant el partit menys algunes ocasions que va tenir el Mallorca com per exemple al minut 31 on SAN CASILLAS, el millor porter del món va parar un xut que va fer el jugador adversari, i quina parada senyors!! o com per exemple al minut 33 on també el nostre porteràs va parar un quasi gol però San Iker es San Iker!!

Els dos equips es van anar al descans amb un empat i això no valia, alguns dels dos havia de guanyar.

Al minut 56 Cr9 va marcar el seu segon gol amb una altra asistència de Sergio Ramos!! També va ser un gol bastant bo però aqui no s'acabava la seva felicitat ja que va marcar el seu últim gol al minut 71, per tant un Hat Trick, i aquest gol va ser la mondaaa!! Això es un gol com Déu mana ja que es va anar d'uns quants jugadors. Cristiano has fet un partidàs, t'ho mereixes!!
Bueno i l'últim gol va ser d'Higuain, gràcies a un pas del mestre Guti que desde que va sortir el Madrid la possesió va ser pel seu equip, i això que el Pipita va marcar un golàs perquè li fa una vaselina al porter.
PD: Vinga Sevila vosaltres podeu!!





By: __taNia**__