4 de maig del 2010

Golàs d'en Bojan

Holaaa a tots!! Avui parlaré sobre el gol que va marcar el dissabte el nen del Barça, Bojan Krkic, que va jugar com a titular al partit contra el Vilareal on van quedar 1-4 . Bojan ho va fer molt bé, i va ficar un gol de crack ( com és ell).

Va començar el partit i per a sorpresa de tots en Pep va posar a Bojan de titular en comptes de Ibrahimovic i com sempre Bojan no el va defraudar. De davanter centre va jugar Messi, i Bojan i Pedro pels costats. El primer gol, va ser de Messi, però la pilota d'aquesta jugada la va recuperar Bojan i li va fer la passada a Xavi i aquest a Messi. El segon gol, va ser de Xavi de falta.

I ara el gol d'en Bojan! Al minut 41 Bojan va ficar el tercer gol i el seu sisè en la lliga, i això es un gran mèrit perquè només porta jugats 793 minuts en la lliga. Bojan es va fer un autopase per davant la defensa i va ficar el gol per un costat del porter.

Al final de la segona part uns minuts abans de acabar el partit Pep va treure a Bojan i va ficar a Ibrahimovic. Va ser mol maco veure com Pep abraçava a en Bojan :):).
Bojan va cumplir molt bé amb la seva titularitat, i d'aqui al final de la temporada esperem que Pep el posi en més partits perquè ha demostat que s'ho mereix!!

Desprès del partit Bojan va respondre a unes preguntes on va dir: "el mister pot comptar amb mi i sap que estic molt content en aquest equip". També li van preguntar què pensava del que es parla actualment sobre si s'anirà al Valencia i vindrà Villa i ell va contestar: "anar-me del Barça?? No, jo sóc molt culé"

Per acabar dir : encara que Bojan s'en vagi del Barça a un altre equip, jo i tots els que l'estimem sempre el seguirem animant!!

Att: ---> LoReNa <--- ♥^^BoJaN ^^♥