18 de maig del 2010

CAMPIONS DE LLIGA! I visita del Laporta


Hola Bon dia, avui és un dia especial!!!
Primer perquè som campions de lliga!! Sii ja la tenim aquí, ja tenim 20!! La victòria ha sigut merescuda ja que el Barça ha fet una boníssima temporada amb 99 punts!! I res , que el partit va estar molt bé amb un 4-0 gols de Pedro, Messi (2) i un de Prieto en pròpia porta. Però lo millor va ser la festa que es va fer després al Camp Nou, jo vaig estar allà hi us he de dir que va ser impresionant. Primer van sortit a tocar grups de música, i per fí van sortir els jugadors!! Van parlar tots d'un en un, el que més em va emocionar va ser quan li va tocar parlar a Bojan^^!! Que guapo estava!!, i després van donar una volta pel camp, i van haver-hi focs artificials. Va ser una nit per no oblidar.
A continuació us deixo un vídeo de la celebració al Camp Nou on parlen alguns jugadors.(Us posso aqest perquè parla en Bojan al minut 2:03 ;)






La segona cosa és dir que avui ha vingut Joan Laporta al nostre institut per signar un projecte que es farà amb l'institut. Ens ha signat camisetes i ens hem fet fotos amb ell!Hem sortit a la tele! I li he dit que li doni records a Bojan de part meva jajajaja!


PD: Campions!!!!!!Visca el Barça i Visca Catalunya!!!


Att: __Lorena__♥----> BoJaN SeMpRe <---♥


1 comentari:

lamagistradixit ha dit...

Visca el Barça! visca Catalunya! Visca el bloc amb mosques i ales fosques! Visca el Ferran tallada!