4 de maig del 2010

Encara estem aprop!!

Hola a tots!! Avui us parlaré del partit del Real Madrid contra el Osasuna que es va jugar el passat 2 de maig al Bernabeu.
Van quedar 3-2 , com sempre va guanyar l'equip de Pellegrini per 2 gols de Cristiano Ronaldo i un de Marcelo!!

El primer gol va ser del Osasuna, al minut 6 on va ser un gol molt raro ja que va ser un error defensiu de Albiol.
El Madrid, sempre en molts partits al principi va perdent ,però després sempre remonta i això va ser el que va passar ja que després del gol del Osasuna, Cristiano va fer un golàs al minut 24. Va ser un golàs ja que quant va rebre la pilota es va anar d'uns quants defenses i marcar el seu 21è gol en la nostra lliga!!

Al 41 el Osasuna es va posar una altra vegada per sobre del Real Madrid abans de la primera part però l'equip blanc sabia que es tenia d'anar al descans empatant i això es va aconseguir ja que al minut 43 va marcar Marcelo de cap i ho va celebrar amb els seus companys fent un gest amb la mà.
L'últim gol va ser de Cr9 de cap, al minut 88, (menys mal, ets l'amo noi !!) on va ser gràcies a un pas de Higuain. Tots els companys de Cristiano el van anar a abraçar per el seu gol i es van tirar tots a terre. Quina celebració tan emocionant.
Aquest equip mai es rendeix i sempre juga fins a l'últim minut i està demostrat en aquest partit, al del Sevilla...

PD: Hem de guanyar demà contra el Mallorca, a si i ànims per a Kaká que ha de demostrar encara molt!!