13 de maig del 2010

Voleu ser top models per un dia?

Aquests dies hem tinguts problemes informàtics o millor dit absències informàtiques perquè no ens van poder connectar de cap de les maneres....... ara aprofito després a la tarda a veure si tenim sort o no....mentrestant aprofito per fer-me ressò d'una iniciativa festiva que organitza A:DA: l'associació d'alumnes de FT per a celebrar els seus 3 anys d'existència:

Vols participar a una Pasarel.la de Moda ? A Fashion Carmel es la teva Oportunitat

Fins Divendres 21 a les 17:00 de la Tarda, et pots inscriure a la Pasarel.la Fashion Carmel, a través del Mail: ada.ferrantallada@hotmail.com amb les teves dades personals.

O omplint la fitxa d'inscripció que podràs trobar als Punts Fashion del Barri, que els podràs trobar a

1-I.E.S Ferran Tallada
2-Fundació Adsis
3-Espai Jove Boca Nord
4-Carmel Amunt
5-Biblioteca El Carmel Juan Marsé
6-Punt d'Informació de Horta-Guinardó

Cal tenir en compte, que la selecció dels finalistes entre totes les inscripcions realitzades , es farà el Divendres 21 a les 18.00 a la Fundació Adsis.Mitjançant diferents proves davant del nostre jurat es decidiràn les 10 noies i els 10 nois finalistes.

La Pasarel.la es realitzarà el Divendres 4 de Juny a la Placeta de Lugo, en un escenari en forma de passarel.la per on es desfilarà, davant del públic i sobretot davant del jurat, que decidirà els guanyadors i guanyadores.

Proximament més informació!

A que esperes apunta't ja!


A.D.A Ferran Tallada