29 d’abril del 2010

Ánims per al FCBarcelona.


Hola avui es un dia trist per als cules perquè ahir no vam tenir sort...no em surten les paraules perquè se me'n van anar totes en el moment en que l'arbitre va pitar el final del partit. Vam patir molt anit. A mi no em va agradar gens l'actitud que van tenir els jugadors de l'Inter i menys la de Mourinho, no va ser just que després de l'expulsió de Motta per treure-li targeta vermella, Mourinho va anar a dir-li alguna cosa a Pep (aquest no li va fer ni cas però bueno) i quan es va acabar el partit es va posar al camp amb els braços enlaire...
Piqué va fer el primer gol al minut 84, però encara ens faltava un gol...
Ara el tema més important! bueno per si no ho sabíeu a mi m'encanta en Bojan i ahir va sortir a la segona part per Ibrahimovic, que Ibrahimovic no va estar molt gloriós la veritat....I Bojan va estar molt bé (com sempre) l'últim gol que val anular va ser d'ell, i el van anular per la mà de Toure Yayá, que era INVOLUNTARIA! I Bojan s'ho mereix molt perquè desprès de que no juga molt sovint, Pep va confiar en ell i el va treure en un partit molt important i Bojan va sapiguer adaptar-se molt bé al partit. Bueno en definitiva que vam perdre, però ara el que hem de fer es anar a per totes en la lliga i que el Madrid no ens passi, i la guanyem nosaltres!


Visca el Barça, ara i sempre!


Att: --LoReNa--

PD: Sort per al Bayern de munich a la final de la Champions!

3 comentaris:

blackcage ha dit...

hola lore pos la veritat tens tota la raó jo crec q guardiola auria de haver tret el Bojan desde el primer moment y també estci d'acord amb lo que deies de maurinhio pero com dius tu ens queda la lliga española FORÇA BARÇA !!!!!

lamagistradixit ha dit...

Molt bé donar ànims!

Lorena ha dit...

quin golàs va ficar ahir en Bojan!! si esque es el millor del món!!!