6 d’abril del 2010

Cap al rècord ja!!

Hola a tothom!! Com va tot? A mi molt bé. Bueno ja estem de volta per a escriure en en blog.

Començaré amb el que diu el títol: Cap al rècord ja!! Això vol dir que portem 12 partits seguits guanyant i marcant 3 o més gols. El rècord és de 15 partits guanyats i segur que ho aconseguirem!!

L'últim partit va ser el passat diumenge on va guanyar fora del Bernabeu 2-0 contra el Racing i això els fa encara LÍDERES, on ja porten ja moltes semanes sent-lo.

El primer gol del partit va ser de Cristiano Ronaldo de penal al minut 26, on es veu clara la falta que li fan a l'àrea.
Més tard el Madrid es va posar en marxa i va marcar un altre gol. Va ser Higuain al minut 75 gràcies a un SUPER PAS de Guti.
Guti és molt bon jugador de mig camp però Pellegrini només el treu al segon temps i gràcies a ell hem marcat alguns gols molt importants.

Esperem que el tregui contra el Barça aquest dissabte on juguen en el nostre camp a les 22:00 hores.
Crec que serà un partit molt igualat, però esperem que guanyi el Madrid encara que sigui per un gol i també esperem que estiguin Iker, Sergio Ramos, Guti, CR9, Higuain, Xavi Alonso, Granero, Vaan der Vart..