27 d’abril del 2010

Demà: Barça Remuntada!


Hola a tots!! Avui no hi anava l'internet a l'institut però jo volia escriure igualment. Vull parlar sobre demà.
Demà es un día especial per als aficionats del Barça perquè juguem la semifinal contra l'Inter on es decidirà tot. Ja sabeu que fa una setmana vam perdre al camp de l'Inter per 3-1. Ara es el moment de demostrar qui es el millor equip del món remuntant el resultat i arribant a la final. Demà els somnis de molts cules es faran realitat o es perdran per sempre...Passi el que passi sempre recordarem els millors moments que vam gaudir amb aquest Barça.
Perquè durant aquests mesos hem estat gaudint del millor futbol, perquè ens han fet disfrutar, perquè hem demostrat que sóm els millors, per tot això i més ENS HO MEREIXEM.
Tots aquells que demà aneu al camp nou heu d'animar als jugadors més que mai, posar-vos la vostra samarreta del Barça preferida i gaudir d'una nit que segur ens farà patir. Al camp nou també es farà un mosaic amb 90.000 cartolines amb els colors blaugranes i la senyera de catalunya.
Bueno i res que aquí s'acava el meu escrit, i que ENTRE TOTS EL SOMNI DE GUANYAR AL BERNABEU ENCARA ÉS POSSIBLE.
Att: ¡¡¡__Lorena__!!!

3 comentaris:

lamagistradixit ha dit...

Serà molt emocionant! esperem que marqui 3 o 4 gols el Barça i els altres cap o com a molt un! Visca el Barça!

Tania J ha dit...

Si si Visca el Barça que ha perdut!!!

Que us pensabeu que anirieu al Bernabeu sense lluitar?
Si home no es tan fàcil.S'ha demostrat que l'Inter a de ser el campió de la Champions aquest any tant per l'esforç físic que a fet en defensar a tot un barça que estava a l'àrea en tot el partit com sicologicament on tot un camp ple de culés menys unes 5.000 persones del Inter els hi deien de tot.

Bueno fins aviat aa i una altra cosa a veure la lliga que està molt interesant!! El Sevilla és molt bon equip ee.
PD: 1 punt i ara SI lluitem per als mateixos títols ee!!.

Lorena ha dit...

visca el Bayern!I això de no lluitar... metida perquè nosaltres si que lluitem i sense pagar tants milions d'euros per jugadors que després no fan res. I ja veurem la lliga....