20 d’abril del 2010

A 1 miserable punt.

Bueno hola a tothom!! Avui us parlaré com diu el títol del Reial Madrid que anem a un miserable punt i nosaltres encara tenim més gols que els culés.
Bueno el passat 15 d'abril el Madird va guanyar al Almeria 1-2. L'equip de Pellegrini va estar fluixet ja que al minut 12 va marcar l'Almeria. Però com sempre el Madrid no es rendeix i va marcar un gol al minut 26 com sempre de Cristiano Ronaldo que fa fer un golàs ja que es va anar de 4 jugadors defensius!! I quines bicicletes feia!! Aquest home es un crak en aquestes coses.
Van arribar a la primera part 1-1 fins quee va arribar el minut 68 on va marcar Van der Vaart des de fora de l'àrea. Van ser un partit una mica fluix però com sempre va guanyar amb dos gols molt bons!!!

El segon partit que parlaré serà del passat diumenge on va guanyar una altra vegada el Madrid al Valencia 2-0.
Aqui el Madrid si va ser un equip com Déu mana ja que a la primera part van fer un munt de asistèncias de gols però els gols es van produir al minut 24 on va ser el Pipita on va marcar un bonic gol ja que va controlar la pilota d'espatlla jeje.
Després una cosa que em va agradar molt del Real Madird va ser de San Casillas, on va parar 2 pilotes que eren gols consecutius, mare meva quin porteràs tenim!! Normal que estigui a la selecció...
Bueno després el Madrid va marcar un altre gol al minut 78 on va ser de CR9 que no s'ho va pensar gens ja que li va venir la pilota molt ràpid gràcies a un pas de Marcelo que es va anar d'un jugador defensiu.
PD: Encara podem guanyar la lliga, tot es possible en el futbol, vinga nois!! que només és un punt.
2n PD: Gràcies Espanyol!! us devem 1!!