29 d’abril del 2010

Segon trailer ja d'eclipse!!

Hola a tots!! Bueno avui estem aqui a la biblioteca i som totes noies ja que per coses de la vida no hi han nois.

Ara us parlaré com diu el títol del segon TRAILER D'ECLIPSE que ja s'ha estrenat i que segur que ja l'han vist milions de persones.

Bueno en aquest video podeu veure els nous personatges que es veuran a la tercera pel·lícula de la saga Crepuscle com per exemple en Riley, l'èxcercit de la Victòria, els Volturis que venen a Forks, i molts més.

Una de les imatges que més m'ha impresionat ha sigut quan es veu al minut 1 la lluita dels llops i la familia Cullen contra el exèrcit de la Victòria o quant és veu a l'Alice fent aquell salt tan impresionat sobre un dels vampirs, o l'última imatge que és veu quan els llops estan lluitant i mossegant als vampirs o quant el Edward li dóna l'anell a la Bella per a casar-se o quant es veu al Riley sortint de l'aigua molt lentament...

Déu meu quin trailer, és el millor de tots i esperem que hi hagin molts més, oi nois?Bueno que va quedant menys per al 30 de juny i estem tots molt intrigats!!



bY:__ ** tAnIA**__

4 comentaris:

aroa ha dit...

Hostia tis quies ganes tinc de que arribi el 30 de juny!!! visca la saga!!♥

blackcage ha dit...

aquest trailer em sembla que no es pot comentar perque et deixa sense paraules xd jeje ja hiha ganes de que siguo el 30 de juny !!!!!!

Lorena ha dit...

ueeee la saga crepusculo la millor!! Visca l'Edward i el Jacob!!!

Només queden 2 mesos!! quin nervis...

lamagistradixit ha dit...

Doncs ja veig que això durarà i durarà