20 d’abril del 2010

Roses per Sant Jordi

Tots rebrem una rosa per sant Jordi, uns per amor, uns com obsequi per escriure unes quantes linees, i uns altres per afició pròpia.

Sant Jordi es una data bastant bonica, ja que moltes persones mostren el seu afecte.
Jo penso que l'amor/afecte s' ha de mostrar en el dia a dia, i no en una data en concret, però bueno, hi ha qui no pensa això, i esperen sant Jordi o sant Valentí, per demostrar el seu afecte.

Per norma els homes se'ls hi ha de regalar, un llibre i a les dones, una rosa, però a les dones també els hi agraden els llibres^^.

Feliç Sant Jordi.

2 comentaris:

fanal blau ha dit...

Tens raó Kyrian, l'afecte i l'estima no poden estar a mercè d'una diada. Han d'estar al dia dia quotidià i ben apropet. Tot i així, el dia de sant jordi és bonic!

Els llibres i les roses es poden regalar a qui vulguis. Una dona li pot regalar una rosa a un home, un home li pot regalar un llibre a una dona, una dona li pot regalar una rosa a una dona, un home li pot regalar un llibre a un home, una dona li pot regalar un llibre a una dona, un home li por regalar una rosa a un home, una dona li pot regalar una rosa a una dona...i si es regalen llibres i roses, millor que millor.

Que tinguis un molt bon sant jordi amb llibres i roses, o roses i llibres...:)

lamagistradixit ha dit...

Moltíssimes gràcies per comentar-nos Fanal blau...avui ha estat un dia especial....estem contents perquè hem quedat finalistes del IV premi edublogs d'Espiral i a part avui no anava bé internet a la tarda i ara sí i ells ja han plegat...