6 d’abril del 2010

BOJAN: el millor del partit.

Bueno què tal aneu?? jo molt bé aqui escribint alguna cosa al blog jeje. Avui us parlaré sobre els dos golassos que va marcar el dissabte Bojan Krick!!! Si, per fí va tornar a ser titular, perquè Ibrahimovic es va lesionar a l'entrenament. Pep va decidir ficar a Bojan i aquest no el va defraudar.
El primer gol va ser al minut 26 amb una pasada d'Abidal i Jeffren el va ficar dins. El segon gol al minut 39 Bojan amb una pasada de Puyol va ficar un gol molt bó. El barça es va anar a la segona part amb 2-0.
Jeffren es va lesionar. El tercer gol va arribar al minut 58 on Bojan va tornar a marcar un golàs impresionant. I l'últim gol va ser de Messi.
Al dia següent en tots els diaris sortia Bojan perquè va ser el millor del partit!! Però lo millor va ser veure com aplaudia Pep Guardiola després dels gols de Bojan.

Espero que avui el fiqui pel partir contra el Arsenal perque sempre que ho treu intenta donar tot el que pot i fer lo millor per l'equip, jo confio en ell i he confiat sempre, perquè demostrará (i a desmostrat) que es insuperable.

PD: Esperem que el dissabte guanyem al Madrid i li demostren que som nosaltres els millors del món

Att: <__lorena__> ♥Visca en Bojan!!♥