27 d’abril del 2010

No baixem la guàrdia!!

Bueno com tothom sap, el Madrid no baixa la guàrdia en cap`partit ja que va guanyar contra el Zaragoza 2-1 al camp de la romaredara.
Va ser un partit instens pel Madrid perquè el Zaragoza no parava de fer faltes a tot l'equip per això es van anar al descans empatant 0-0.

Al tornar del descans,l'equip blanc es va posar les piles i al minut 49 va llançar la pilota Higuain pero el va para el porter, va rematar Cristiano, però tampoc va marcar però després d'intentar-ho Cr9 li va donar una gran asistència al gran capità del Madrid, hem refereixo a Raul, on va marcar i ho va celebrar amb Cristiano,però com que ell ja estava lesionat es retirà i va entrar Benzema que també va fer un gran partit.

Després de marcar, el Zaragoza no s'ho podia permetre i va marcar al minut 60.
A partir d'aquest minut van haver-hi moltes ocasions de gols com per exemple al minut 65 on Sergio Ramos quasi marca gràcies al llançament d'una falta on la va tirar Guti i així moltes ocasions però ningú va marcar fins que va entrar Kaká per Gago al minut 74 i va fer un partit esplèndit ja que van passar 7 minuts i va marcar el gol de la victòria. Que fort 45 dies sense jugar i va i marca un golàs gràcies a Cristiano on li va fer una asistència de gol magnifica!!
Cristiano en aquest parit va ser molt generós ja que els dos gols de l'equip seu han sigut gràcies a ell.

Bueno aquí s'acaba l'escrit i que anem a 1 punt... que com caigui el barça LLIGA PER A NOSALTRES. Esperem que el Sevilla o algun altre equip elS guanyi.
Ara que m'enrecordo, sort per a Inter que demà juga!!