9 de febrer del 2010

Partit del Barça-Getafe

El Barça va jugar dissabte passat contra el Getafe en el camp nou. Va ser un partit ple de polèmica, que es va complicar amb l'expulsió de Piqué.
Dani Alves auria d'aver-hi jugat però a l'ultim escalfament del partir va sentir molèsties i es va retirar.
Al minut 7 messi va ficar un gol des de fora de l'area. Al minut 25 l'arbitre va xiular falta a Piquè per fer una entrada, i l'arbitre el va expulsar directament. A partir d'aquest moment el partir va canviar radicalment. Valdes va fer unes bones parades durant el partir. Ibrahimovic que segueix sense marcar va tenir una clara ocasió. A la segona part Guardiola va canviar a Ibrahimovic per Busquets. Al minut 67 Xavi amb una passada de messi va posar el segon per al Barça. Al final tot va acabar amb una altre expulsió de Marquez per cometre un penal dins l'area. Al final va acabar el partir amb un 2-1
P.D: Bojan no va jugar ¬¬ ___LoReNa__