11 de febrer del 2010

Him

Hola a tots bé avui us paralare sobre el meu grup preferit que es HIM . Him es una banda finlandès de metal alternativa , hard rock, dark rock , gothic metal . Els seus components són: Ville Valo , Mikko lindstrom , Mige Amour , Jenne Puurtinen , Mika Karppinen .

witches a nigth fears va ser el demo que es va editar a l'any 1992 , després fins l'any 1996 no van publicar el seu primer disc Greats love songs vol.666, després fins l'any 2000 no van publica digem-ne el seu segon disc Razorblade Romance en aquest dics la cançó join me death va ser la canco numero 1 de les llistes , també la banda sonora de la pelicula "The Thirteent floor " i també va ser la banda sonara de resident evil apocalypsi .

En l'any 2001 van publicar el seu tercer disc Deep Shadows and Brilliant Highlights . En el 2003 van publicar el seu quart dics Love Metal , en l'any 2005 van publicar el seu cinque disc Dark Ligth . Despres en l'any 2007 van publicar el seu sisse disc anomenat Venu Doom .Després es van donar un descans fin ara que ha publicat el seu nou disc anomenat Screamworks Love In Theory Practise , que per cert surt el dimecres 10/2/10 en aquest disc diuen que segueixen amb el seu sentit romàntic encara que el ritme de la musica sigui mes agressiu