2 de febrer del 2010

Cop de taló de Guti!!

El passat dissabte, van jugar un partit el Reial Madrid i el Deportivo de la Coruña.
Van quedar 3-1 a favor del Madrid i com sempre la possessió de la pilota va ser d'aquest equip.
El primer gol va ser de Granero, amb el qual el va realitzar amb el cap, després hi va ver un penalti que el va provocar Sergio Ramos.
Quan l'altre equip van xutar el penal a la porteria d' Iker Casillas, el nostre porteràs, és a dir el millor porter del món, va tocar la pilota amb la mà però no la va poder parar-la. Quina pena!
Després del penalt, hi va haver un gol que encara es parla a la televisió i el va marcar Benzema gràcies a un taconás de Guti!!!
Mare meva, quin taconàs va fer aquest jugador, aquest fet es guardara a la història del futbol.
Més tard quan ja quedaven uns quants minuts per acabar el partit i al Deportivo li quedaven uns minuts per empatar va arribar un altre gol del Reial Madrid on va marcar un altre vegada Benzema!!