16 de març del 2010

Si sii encara líders!!

El passat diumenge 14 de març van jugar el Reial Madrid contra el Real Valladolid.
Com sempre la victòria va ser de l'equi de Pelegrini, ja que van quedar 4-1.
El primer gol va ser de Cristiano Ronaldo al minut 27 , un golàs de falta. Mare meva quin gol senyors!!
El segon lloc va ser d'en Pipita ( Higuain) al minut 44 abans d'un minut de la primera part gràcies a un pas de Van der Vart.
El tercer gol també va ser d' Higuain al minut 51 gràcies a un pas de CR9.
I l'últim gol va ser d' Higuain al minut 64 també un pas de Cristiano!

Per tant el Pipita va fer un hat trick. Molt bé!! Ell lluita per se el Pichici de la nostra lliga i més o menys li quedaran 3 gols per a superar a Messi. Vinga Higuain tu pots ser Pichici i molt més!

Ja queda poc per al clàssic Real Madrid- Barcelona i jo crec que en aquest partit es decidirà el campió de la lliga.

Aqui us deixo el video de quant van jugar contra el Sevilla ja fa temps. ( No em vaig enrecordar de posar-lo )

Per a les persones que no s'enrecordin van quedar 3-2, un altre victòria de l'equip blanc.
La posessió de la pilota en la primera part va ser del Sevilla, per això van marca 2 gols, però a la segona part el Reial Madrid va marcar 3 gols més!! Quins crakcs!!
El primer gol va ser de Cr9 al minut 59, en el minut 62 Guti quasi va fe run gol ja que va donar al pal de la porteria des de fora de l'àrea, quina pena.
Però no va passar res perquè després d'un minut Sergio Ramos va empatar amb un gol de cap que van fer de còrner i per últim, va marcar Van der Var al minut de descompte, exactament al minut 90!! Gràcies Van der Var!!