23 de març del 2010

El Reial Madrid no para!!

Com sempre el Reial Madrid no para, ja que van quedar 3-1 contra el Sporting de Gijón el passat dissabte.
La primera part el Reial Madrid va estar bastant fluixet per això van quedar 0-0 però a la segona part el Sporting va marcar al minut 53.
El Madrid al veure que l'equip contrari els ha adelantat es va espavilar i només després d'un minut del gol del Sporting va marcar un gol on el va fer Van der Vaar gràcies al rebot d'una falta de Cristiano Ronaldo.
Al minut 56 Marcelo va donar un cop d'atenció al Sporting xutant a porta des de fora de l'àrea però no va poguer ser perquè la pilota va tocar al pal de la porteria .
Aquest cop d'atenció va fer que l'equip blanc s'emociones i per això van marcar als 30 segons després del gol deL Sporting, on el va fer Xaxi Alonso gracìes a un còrner de Granero i un cop de pilota de Cristiano Ronaldo. Molt bé Xavi!
I l'últim gol va ser com sempre d'en Pipita ( Higuin) al minut 67 on va fer una jugada individual molt bona. Aquest noi ja es va apropant a Messi per a ser pichici.
En conclusió que seguim lideres i que hem de seguir així.
Cada vegada és veu més de que el partit del Reial Madrid - Barça es podrà veure el campió de la Lliga.
Bona sort Madrid, i a guanyar contra el Getafe!!

**BY: Tania **