18 de març del 2010

GOL DE BOJAN!!

Ahir per fí va marcar en Bojan Krkic després de molt de temps sense marcar. Va ser contra el Stuttgart en els octaus de final de la Champions on vam eliminar a l'estuttgart. Vam quedar-hi 4-0.
Ahir Victor Valdes no va tenir molt de treball. El primer gol el va ficar Messi (per cert un golàs), el segon va ser de Pedro amb una molt bona jugada. El tercer gol va arribar a la segona part amb un toc de tacó de Dani Alves que se la va deixar a Messi i ell sense malgastar l'ocasió va tornar a ficar gol.
I el quart gol va ser de'n BOJAN♥ si, ja li tocava pobre noi que s'ho mereix més que tot! Es el millor que li podia haver pasat, després del moments que ha passat, sense jugar. Segur que li va fer molta il·lusió (com a mi i a tots el que li agradi en Bojan clar) bueno en definitiva que va ser la primera pilota que va tocar i va fer gol i que ha tingut que ficar el gol en els minuts de descompte!! pobre...bueno molts ànims per a bojan que es mereix aquest gol i tots els del món!!!

PD: ja estem mes a prop del Bernabeu jajaja....!!!

Att: LoReNa__♥ Visca el Barça i visca en Bojan ;)