2 de març del 2010

Golejada al Tenerife!!

El dissabte passat, van jugar El Reial Madrid contra el Tenerife.Van quedar 5-1 i com sempre va guanyar l'equip de Pelegrini per golejada.
El primer gol va ser gràcies al passi de Marcelo on va marcar el Pipita (Higuain) al minut 28. Higuain és un dels pichichis de la nostra lliga ja que porta 15 gols. El segon gol va ser també de Higuain , per tant ja a fet un "doblete" al minut 41.
Després va marcar el Tenerife al minut 46, un gol que no tenia que haver sigut perquè Iker Casillas va agafar la pilota i un jugador del Tenerife se li va pendre amb el cap i va marcar. Casillas es va queixar però l'àrbrite no li va fer cas. Quina ràbia!!
Però el Reial Madrid no es va derrumbar i després d'un minut del gol del Tenerife va marcar una altra vegada l'equip blanc.El gol va ser de Kaká on li va dedicar el gol a Iker Casillas.
Després van xiular un penal a favor del Reial Madrid on el va marcar Cristiano Ronaldo al minut 80 i l'últim gol va ser del capità Raul al minut 90.
En conclusió, quais tot el partit l'equip blanc va tenir la possessió de la pilota i com sempre anem a 2 punts del Barça i jo crec que la lliga és decidirà al Bernabeu.