19 de gener del 2010

Biografia de Robert Pattinson


Robert Pattinson es el protagonista de la saga crepuscle, interpretant al vampir més guapo del cinema: Edward Cullen.
Robert Thomas Pattinson va néixer el 13 de maig de 1986 a Londres (Inglaterra). Es un cantant, model i actor. La seva mare treballava en una agencia de models i el seu pare importava coxes.
Va començar la seva carrera com actor en la companyia de teatre Barnes als 15 anys. A partir d'aquell moment va participar en diferents pel·lícules.
A finals del 2005 va ser cridat per interpretar a Cedric Diggori en Harry Potter y el caliz de fuego. En el 2007 es va anunciar que Rob protagonitzaria a Edward Cullen en Crepuscle, ell mateix va crear la cançó de Never Think per a la banda sonora de la pel·lícula.
Ha declarat en varies ocasions que l'agradaria publicar un disc de musica de manera independent. Actualment Pattinson ha acabat de gravar Remember me i Eclipsi, i dins d'un temps, començara amb el rodatge de l'ultima part de la saga.
Els rumors diuen que surt amb Kristen Stewart la també protagonista de la saga....¬¬
__Lorena__*

5 comentaris:

Tania J ha dit...

Hola Lorenaa!!
Bueno pues que muy bonita la bibliografia del Rob y no se mas que decir aparte que es muy guapo etc..
Recuerda: Siempre seré Team Jacob**

blackcage ha dit...

hola lore pos na que muy wapa la foto y rob tambien jeje emm na nose que decirte , bueno si ! te acuerdas de cuando publicaste edward te amo lo podrias haver pueto al final del escrito jeje bueno pos eso cuidate dewww

aroa ha dit...

olé por el edwar

lamagistradixit ha dit...

Noi guapo....però és bon noi?

Lorena ha dit...

i tant que es bon noi!!!