29 d’octubre del 2009

Bona tarda !!


Bona tarda a tots !!


Avui escric des de casa, que com tinc grip (LA A , NO), no puc anar a l'escola. Quina llàstima (ironia).

Volia recordar-vos a tots que el 18 de novembre s'estrena la fabulosa, l'esperada pel·lícula de...

LLUNA NOVA!

Més d'una persona dels d'aquí l'anirà a veure al cinema.
I jo també!!
Un petoooooooo
Janet

Quina vergonya


El dimarts passat va passar una desgràcia pels merengues i una alegria pels de l'Alcorcón.
El Madrid va perdre 4-0 davant d' un equip de segona divisió.
El Barça va jugar amb un equip de segona divisió i va guanyar 2-0 contra Cultura Leonesa.

Tenim dret a decidir?

Tenim dret a decidir els adolescents? SI!!
Això és el que opinem els adolescents. Si nosaltres diem que som grans ho hem de ser per a tot.
Ara mateix, tenim edat per decidir algunes coses, ja que tenim dret a decidir com els adults. Si volem que ens tractin com adults hem de demostrar que ho podem ser, hem de ser responsables amb els nostres actes d'ara en endavant.
Podem i tenim dret a decidir com els adults!!!!


**Aroa i Tania**









27 d’octubre del 2009

Horòscop


Capricorn:
Avui serà el teu pitjor dia, suspendràs un examen i el el teu amic et confessarà una cosa que no t'esperaràs.Per canviar això organitza un festa a casa teva amb les teves amigues i elles t'ajudaran en tot.

Aries: Avui estàs una mica xof, però no et preocupis, els teus pares et compraran una cosa que t'agrada molt...

Taure: Ets una noia molt estudiosa i el futur t'ajudara a que avui a un examen treguis un 10!! Avui t'emportaràs a casa moltes sorpreses i estaràs molt contenta

Gemini: El teu millor amic se't declararà davant de tothom. No t'enfadis amb ell.
Ajuda a totes les teves amigues en el que calgui. T'ho agrairan molt.

Libra: Ja sabem que ets una noia molt romàntica, i per això el teu novio t'esperarà a la sortida de les classes i anireu al cinema a veure alguna pel·lícula que t'agrada molt.

Escorpí: Estem en el teu mes!!! Aviat serà el teu aniversari i et regalaran moltes coses.
Serà el teu millor dia, però vigila que quant bufis les espelmes no tiris saliva.

Horòscop


Piscis:
Avui serà un dia com el temps, es a dir no serà un dels teus millors dies.Fes una de les coses que més t'agraden i així consiguiràs sentir te millor. Però per sort teva conixeràs a un noi que et farà sentir molt especial.

Acuari:
Avui serà un dia molt especial.Conseguiràs que el noi que t'agrada es fixi mol en tu. Per altra banda l'examen que tenies pendent l'aprovaràs.

Cranc:
Avui serà el dia de l'amistat. Intenta passar el màxim d'hores possibles amb les teves amigues, elles no podran passar ni un minut sense tu.

Lleó:
Avui serà un dia en el que et sentiràs molt guapa. No passa res si et llueixes una mica en el teu vestuari, la gent t'ho agrairà.

Sagitari:
Avui serà un dia molt avorrit. A classe no podràs aguantar ni cinc segons sense mirar el rellotge, però per sort les teves amigues seran allà quan les necessitis.Coneixeràs al noi que més idolatres i el noi dels teus somnis et demanarà sortir.

Virgo:
Estimat Virgo, avui has de tenir molt de compte per el carrer, intenta no anar sola molt de temps, després del dia que has passat, la sort encara podria estar en la teva contra.


Tania i Aroa

Està clar que és la meva presentació

Hola:
Be, a mi, com pocs em coneixereu, em dic Beyond Birthday, o millor dit, Mes allà de l'aniversari.
Quin nom més normal...
Com està clar, és un pseudònim...
Be, crec que us agradara tot el que faci, n'estic segur.
M'agrada llegir, escriure, dibuixar, veure "Se Lo Que Hicisteis", Dani Mateo, Angel Martin...
Be, deixo de molestar-vos.

L''aiguat de l'altre dia


Bé, el dia passat dijous 22 de novembre , va caure una pluja com si fos el diluvi de l'arca de Noè . Molta gent va acabar més mullada que una rata jejeje . Però també va ser un dia de inspiració . No sé, crec que els dies de pluja ens donen inspiració o també deprimeixen, però això que pensi cadascú amb el seu criteri , a mi si que m 'inspira .No sé... perquè m'aturo a pensar més i és quan em surten els relats però ho diré altra vegada que això cadascú amb el seu criteri . Bé , sé que estic començant a repetir- me ´perquè ja no sé què més dir sobre l'aiguat de l'altre dia , bé sí ,que per poc ens vam espantar perquè van sonar una mica les finestres . Va ser una dia perfecte per explicar contes de por , això ho dic perquè es crearia una mica d'ambient jejeje.

Partit Barça vs Zaragoza


http://www.youtube.com/watch?v=ehutE_jK5Io



El diumenge 25 d'octubre el Futbol Club Barcelona va jugar un partidas al Camp Nou contra el Saragossa. Van quedar 6-1. El primer gol va ser al minut 24' de Keita, un gol que va ficar de cap després d'un corner. Al minut 28' Zlatan Ibrahimovic va fer el segon gol després de xutar una falta des de fora del àrea que el porter del Saragossa no va poder aturar. Al minut 40' Ibrahimovic li va passar la pilota a Keita que tornar a ficar la pilota dins de la red. Amb un 3-0 el Barça va començar la segona part. Al minut 55' Iniesta passa la pilota a Keita, aquest centra i Ibrahimovic li va donar el 4 al Barça. Desprès de un gran Barça li va tocar el torn al Saragossa i Jorge López va fer el 4-1. Al 79' amb un passe de Iniesta, Messi va aconseguir ficar un gol( ja li tocava) i per últim Keita no va voler anar se'n sense ficar un gol mes i deixar al Camp Nou amb un 6-1. Aquest Barça no para!!








^^-Lorena i Gabriel-^^

Decepció a l'últim segon


Be, el passat divendres 23 d' octubre l' equip de basquet del Ferran tallada (va jugar contra l' equip del Torres i Bages) va sofrir una derrota que va afectar bastant, el partit va estar bastant igualat però sempre estàvem nosaltres per sota nomes en un moment del partir vam superar-los, però no, a l' ultim quart anàvem perdent de 11 punts (crec) ens vam posar les piles i vam remuntar fin a 1 punt, faltaven tan sols 10 segons teníem la possessió de la pilota trèiem de banda, al seu camp a l'altura del triple, l' Isi s' havia lesionat, l' entrenador va dir de fer una jugada d' estratègia, la vam preparar, tota la responsabilitat va recaure sobre el "Charlie" i l' Albert, el "Charlie", li va a passar a l' Albert, va tallar a cistella, va rebre la passada de l' Albert, i va llançar, tots estàvem atents al llançament, la tensió era màxima un autentic suplici després d'unes mil·lèsimes vam veure com la pilota rebotava a la cistella i sortia.
Fi del partit.

Axl Rose


Axl Rose, nascut a Lafayette, Indiana el 6 de febrer 1962 és un compositor i intèrpret de música rock Nord-Americana, que va assolir la popularitat després d'integrar-se i triomfar amb el grup Guns N' Roses, en el qual va vendre 100 milions de discos.

Li agradava escoltar bandes com: Aerosmith, Queen, Rolling Stones i Led Zeppelin entre altres.


Va començar amb un grup, que tocaven heavy metal, format amb un del seus pocs amics de la infància:
Izzy, que ademés era un bon guitarrista i tenia gustos similars a Axl Rose.

A Indiana va ser arrestat unes 20 vegades per beure alcohol al carrer complint un total de tres mesos de reclusió.


La seva relació amb els seus pares Ù.Ú es va anar deteriorant fins marxar de Los Angeles i va formar la banda de la seva vida: Guns N' Roses.

Els adolescents de avui en dia


Aviam ara començaré a dir sobre tots els grups socials sobre els que parlarem la Janet i jo.
En aquest grups hi han els ´´pijos,raperos,emos,frikis,hippies,heavys``
Cada un d' aquest grups tenen coses peculiars.
Hi ha que fan barreges de diferents estils i també n'hi ha que són ells mateixos.
Començarem per els pijos,anirem per ordre.
PIJOS: Normalment son gent que segueixen molt la moda,els hi agrada molt la roba de marca,
els hi agrada molt anar al up&down que és una discoteca bastant bona.
Normalment estan a la plaça Catalunya.
RAPEROS: Són gent que vesteixen amb roba ampla,els hi agrada la musica rap,alguns són de bandes i d´altres no.
EMOS: Els emos son un estil pijo i heavy,normalment tenen les emocions molt fortes,i fan intents de suïcidi cosa que un dia se'ls hi anirà de les mans.
FRIKIS: Els frikis són persones que no segueixen per res la moda,tenen el seu estil propi.Els hi agrada el manga,o jocs de rol.Com diu el nom son frikis..
HIPPIES: Tenen un estil amb roba caiguda,ample,però cumba. Fumen petes.
HEAVYS: Són persones que vesteixen amb roba negra,de punxes..els hi agrada la musica heavy que se li diu així per que és molt forta (guitarra elèctrica,bateria,baix..)

Espero que us hagi agradat. Jo i la Janet hem disfrutat fent aixó.


bet,janet.


25 d’octubre del 2009

JA podem anar començant

Veig que ja hi som totes i tot! benviguda Beyong birthday! Dimarts hem de fer diverses tasques: Beyong ha d'escriure la seva presentació, hi ha altres que encara no s'han corregit les faltes de les seves presentacions...Hem de començar a distribuir-nos els temes-etiquetes (Notícies? opinió? reportatges? racó literari? entrevistes? esports? .....) Janet i Bet han d'escriure el reportatge sobre els adolescents d'avui....Algú haurà d'escriure la crònica del Barça...hem d'escriure entre tots les normes d'aquest bloc...
Bé, fins dimarts!

23 d’octubre del 2009

22 d’octubre del 2009

Ha plogut molt



La pluja i el núvols no ens faran desistir! Encara no ens hem pogut presentar tots i totes i estem en rodatge....què farà qui ? quines etiquetes? quines entrevistes? quins, quines seran els encarregats/ades de fer-les? Aprendrem a penjar vídeos? Aprendrem a funcionar com un equip?

20 d’octubre del 2009

presentació

hola! em dic kate tinc 15 anys sóc una persona molt simpatica .
sóc mola fan de la serie del internado jejeje .Emm m'agrada llegir i escriure cuan s'ha m'acut una cosa que no la puc guardar en la meva ment jejej . Bueno ja nose que mes dir .
Asique adewwww a tots espero que us agradi .

Presentaciò

Holaaa!!!

Hem dic Kyrian (però si encara no ho has llegit) jo soc... simplement soc jo no soc com ningú ni ningú es com jo.

un dels meus hàbits es escoltar heavy metal mentre jugo a l'ordinador unes quantes horetes^^.

I després faig els deures (...).

O posar-me a practicar amb el baix, llegir còmics, sortir amb els meus amics heavys (i els que no també JUM), resumint si voleu coneixem mes passeu i pregunteu ^^.

Bona sort.

Llarga vida a tothom.

Presentació

Hola bueno a ver... me llamo Tania k significa: La Bella Princesa. ¡¡¡Y soy la princesa de los dioses!!! (xk Dios es el Cio).

Y no se...pues me gusta Mägo de Oz , Guns N' Roses, Lacrimosa, Iron Maiden pero lo que más suelo escuchar es Mägo...y Lacrimosa.

Mägo de Oz Lacrimosa


Si...la mezcla hace de mi una cosa rara...
XD XD
Y mi amor eterno se llama: Lestat (si ese: el vampiro).
Y "na" que intentaré escribir cosas que "sus molen" pero controlándome xk sí no no me dejarán.
(Tipo matar pinguinos para beberme su sangre).
Ale gente, dw. ^^

Introducció

En dic Gabriel tinc 15 anys.M'agrada molt el futbol,estic en un equip de futbol que es dioEl Carmelo. El meu millor jugador del món és Messi Soc aficionat a el. Tambien m'agrada molt les noies, m'agrada estar amb elles. Quan tinc novia m'agrada estar amb ella i anar al cinema m'agrada fer moltes coses...

Introducció a mí

where is the love??

BUENO xdd em dic bet tinc 16 anys com podeu veure si..he repetit dos cops T_T,vaig al ferran tallada de barcelona
soc del barri del guinardó:)

M´encanta quedar per les tardes,estar amb el meu novio i sobretot estar amb les amigues,rient,parlan de com ens a anat el dia i tot aixo..

tinc un "visi" que es que tinc adicció a la nicotina :S sisi fumu..
pero bueno tambe tinc altres coses bones..
no soc gaire bona..amb els estudis..no m´agrada estudiar..jeje

no tinc cap mascota..ne tingut moltes com peixos,una gossa,cobaya,jerbo,hamsters, pero em falta un per tenir i el penso tenir sigui com sigui el GAT!:D
la meva mare s´ho estar pensant :$

buenoo que dir de mii..soc molt sensible,una molt bona amiga,se escoltar,ric sempre molt,soc feliç :) i nosee soc molt romantica.. jeje soc libra i diuen que els libras som molt insegurs i amb algo te rao :S xdd

pero bueno ara ja acabo perque no se que mes possar espero que hos agradi el meu perfil ;)
un petonas per tuthom!

Presentació

Hola, sóc la Janet i tinc 14 anys sóc redactora del blog, es clar. Visc a barcelona com tots els que formen aquest blog, i estudio al l'IES M Ferran Tallada.

M'agrada menjar pipes, jugar amb el meu conillet d'indies. SÓC CULÉ, i amb majúscules, perquè n'estic orgullosa !!.

M'agrada molt anar al cinema, veure pel·lícules de por a l'ordinador, l'hivern, el gel, la nata, els animals, la biologia, les maduixes... crec que m'he passat.


No m'agraden les mentides, la foscor (Això es irònic, perquè el blog es diu amb mosques i a les fosques, però bueno.), les cuques, les aranyes i la gent falsa. Sóc fan de Belén Esteban, em fa gràcia la pobre dona.

El meu somni seria viure a Madagascar, en un casot amb piscina i jacuzzi, amb el meu nòvio, es clar.

Com tothom posa un petò, jo dic una abraçada :).

Fins aviat!!

Presentació

Hola sóc l'Aroa. Tinc 13 anys hi sóc de Barcelona.

Sóc del Barça, m'agrada estudiar i veure els partits del Barça,

en especial veure a Sergi Busquets!!!!!. També m'agrada veure les

series com FoQ i El Internado. Sóc la fan número one de

Adam Jezierski (Gorka)!!!!!.

Bé, que estigueu bé. Petonets!!!!!!!!!!!!!!!!

Presentació

Eiii !! que feu?? jo sóc la Lorena i tinc 13 anys tocant a 14 jeje...
sóc del Barça i no em perdo ni un partit. M'agrada fer esport , sobretot jugar a futbol.
Sóc fan de "Crepusculo" i de Zac Efron jejeje.
També m'agrada estar amb l'ordinador i anar de compres.
De vacances m'agradaria anar a Los Angeles a fer surf.
Vinga un petó i a passar-ho bé!

*~ LoReNa ~*

Presentació

Hola a tothom !!!, sóc la Tania i tinc 14 anys, sóc una noia rossa i tinc els ulls verds clars.

Visc a Barcelona al Barri del Carmel i vaig a l'institut IESM Ferran Tallada, com tots el alumnes

d'aquest blog... jeje.

M'agrada anar al cinema, jugar a l'ordinador i m'encanta anar de compres.

Sóc molt estudiant i de gran m'agradaria construir una llar d'infants. Les meves pel·lícules preferides són Luna Nueva que ja aviat l'estrenaran al cinema. M'agrada molt viatjar i m'agradaria molt anar a Los Àngeles i a Londres.

Molts petons.

Paciència

Avui provarem de començar.
ei paciència que estem en rodatge i encara no en sabem prou

13 d’octubre del 2009

provant provant


AIXÒ ÉS UNA PROVA JA JA JAJA......