27 d’octubre del 2009

Horòscop


Piscis:
Avui serà un dia com el temps, es a dir no serà un dels teus millors dies.Fes una de les coses que més t'agraden i així consiguiràs sentir te millor. Però per sort teva conixeràs a un noi que et farà sentir molt especial.

Acuari:
Avui serà un dia molt especial.Conseguiràs que el noi que t'agrada es fixi mol en tu. Per altra banda l'examen que tenies pendent l'aprovaràs.

Cranc:
Avui serà el dia de l'amistat. Intenta passar el màxim d'hores possibles amb les teves amigues, elles no podran passar ni un minut sense tu.

Lleó:
Avui serà un dia en el que et sentiràs molt guapa. No passa res si et llueixes una mica en el teu vestuari, la gent t'ho agrairà.

Sagitari:
Avui serà un dia molt avorrit. A classe no podràs aguantar ni cinc segons sense mirar el rellotge, però per sort les teves amigues seran allà quan les necessitis.Coneixeràs al noi que més idolatres i el noi dels teus somnis et demanarà sortir.

Virgo:
Estimat Virgo, avui has de tenir molt de compte per el carrer, intenta no anar sola molt de temps, després del dia que has passat, la sort encara podria estar en la teva contra.


Tania i Aroa

1 comentari:

Unknown ha dit...

ja te rao, ja aquest horòscop, avui m'ha trucat una amiga i ens hem passat 1h al telèfon!!!Ah, sóc cranc.