4 de novembre del 2009

AVÍS PER A NAVEGANTS


A qui ens estigui llegint...si és que hi ha algú, (que no siguem nosaltres) que ens llegeix....darrerament hem patit diverses tragèdies informàtiques...dijous passat, els ordinadors anaven tant i tant lents que entre càrrega i càrrega del bloc podiém haver anat a peu fins el barri de la Barceloneta (que ens queda mooolt lluny) i tornar a peu coix . Avui ens ha passat el mateix o pitjor, uns ordinadors es connectaven a internet i altres no...en uns el Mozilla mozarella es penjava a mig camí, provàvem l'internet explorer tortuga i tres quarts del mateix....I per acabar-ho d'adobar, entremig del desori desesperant de la intermitència malaltissa de la xarxa....hi havia un tècnic arreglant ordinadors.....Misteris de la xarxa? problemes del servidor? de l'ADSL?
Així que alguns desesperats de la connexió intermitent han desistit en els intents...altres han perseverat i han tingut la sort que la xarxa no digués adéu.....Demanem disculpes per la manca de productivitat. I esperem que dijous no ens torni a passar.

5 comentaris:

blackcage ha dit...

bé profe si tens rao el dimarts va ser una mal dia pero esperem que no ens torni a pasar perqué sinó ens carregm el ordinador(ironía)

lamagistradixit ha dit...

Esperem que ningú prengui mal

Lorena ha dit...

jajaja que bó el mozilla mozarella així li dic jo. però es veritat que anaven super lents donaven ganes d'estamparlos contra la paret XD

Beyond Birthday ha dit...

Si...
La mozilla anaba mol lenta...
u.u'
pero bueno, les coses com son, yo vaig ser l'unic/a que va poder penjar alguna cosa...
n.n

Lorena ha dit...

nooo... jo també hi vaig poder penjar jajaja