29 de març del 2010

11 partits i no perdem!!

Hola a tothom!! Com van les vacances de Semana Santa?, espero que molt bé.

Bueno ara us explicaré una mica com va els esports d'aquesta semana. Com diu el títol el Reial Madrid porta 11 partits seguits sense perdre i això els fa encara LIDERS, ja que el passat 25 de març va guanyar al Getafe 4-2. Gran victòria ja que van marcar els de sempre: Dos gols Cristiano Ronaldo i els altres dos el Pipita (Higuain).
El primer gol va ser d'en Cristiano al minut 12 ( de falta, i quin gol senyors!!) com sempre meravellos aquest, després va marcar Higuain al minut 19 gràcies a un pas de Van der Vaar. El tercer gol també va ser de Higuain al minut 22 on va fer una jugada individual molt bona i l'últim gol va ser de Cr9 on va fer un golàs, ( mireu-lo en el video) on és un gol molt bo ja que fa una jugada individual molt però que molt bona i marca quasi des de fora de l'àrea on fa 3 biciletas per a desmarcar-se!!

Bueno i després de veure aquest magnific video de youtube ( jeje) anirem a una altra victòria de l'equip blanc on va guanyar 3-2 al Atletic de Madrid el passat 28 de març.
El primer gol va ser del Atletic on va marcar Reyes al minut 10, però després del gol, el Madrid va començar a dominar el partit ja que hi van haver unes jugades molt bones com per exemple: el xut de Marcelo des de fora de l'àrea al mintut 36,quasi el gol de Higuain al minut 37 o el xut de Cr9 al minut 45 amb el cap..., en conclusió que en la primer part del partit el Madrid perdia per un gol.
A la segona part va passar el mateix que va passar amb el Sevilla, ja que el Madrid va marcar 3 gols en 45 minuts. El primer va ser de Xavi Alonso al minut 48 ( Aquest senyor ja porta 3 gols amb la samarreta blanca), el segon gol va ser un golàs perquè ho va der Arbeloa ja que va fer una jugada molt bona on es va desmarcar d'uns quants jugadors, i lúltim gol va ser d'Higuain al minut 61.

En conclusió, portem 11 partits seguits guanyant a tot arreu, tenim un número de gols impresionants i que ja portem moltes setmanes sent líderes. Vinga MADRID PODEM AMB EL BARÇA!!