31 d’octubre del 2010

El Barça és gran

Estimats bloguers i blogueres, ja sé que fa molt que no escric, però avui ho faig per dir que ahir el Barça va ser molt gran!!!!!! 5 magnífics gols de: Mesi, Villa i Dani Alves. Vam fer un partit boníssim, i es que el Barça creix en les ocasions difícils.

Molts petons per tots i totes!!♥♥♥

♥_Aroa_♥

23 d’octubre del 2010

De nou: ànims per a Bojan Krkic

Holaaaaa que tal esteu gent? espero que molt bé. Feia molt que no escrivia i per això ara vull deixar un escrit.
Aquest escric ja feia temps que el volia fer, i el faig per donar ànims al Bojan Krkic, en aquest bloc ja vaig fer un escrit sobre això però ara s'ho mereix més que mai, perquè està passant per un moment on cap jugador voldria estar-hi. Avui a jugat un quart d'hora més o menys i ho ha fet molt bé. Ja portava dos partits sense jugar ni un minut, i avui almenys a jugat una estoneta.
Ell està tranquil, i si que es cert que te ganes de marcar, però com qualsevol davanter no? no hi ha res de dolent per això. Hi han persones que el critiquen i de més però ell amb cada crítica es va fent més fort o sigui que quan vinguin els gols no se li podrà aturar.

I respecte a Pep, ja estic acostumada a que el tregui tan pocs minuts així que res, a aguantar amb el que toca...
Bueno moltissims ànims des d'aquí Bojan que pots amb això i amb molt més, i d'aquí poc marcaràs aquest primer gol!!

P.D: el Barça va segon a la lliga però no us preocupeu que tard o d'hora ens possarem per davant dels merengues (com sempre)
2n P.D: Posso aquesta foto perquè m'encantaa! ♥

1 petò a tothom

Att: Lorenaa 9 ;)♥ BOJAN SEMPREEEE

17 d’octubre del 2010

Tornada i actualitat del Reial Madrid

Hola a tothom!! Què com esteu, jo molt bé estudiant biologia i anglès ja que tenim un exàmen demà.Bueno blogers i gent del blog aqui us deixo amb l'actualitat del Reial Madrid.

L'equip de Mourinho ja és primer de la lliga!! Si si ahir, amb la derrota del València que va jugar amb el Barça ens va fer liders.
En la jornada 1, vam empatar amb el Mallorca amb un 0-0,la segona jornada vam guanyar al Osasuna per 1-0, a la tercera jornada també vam guanyar amb la Reial Societat per 1-0, en la quarta també vam guanyar a l'Espanyol per 3-0, en la cinquena vam empatar amb el Levante 0-0, en la sisena va ser una pluja de gols ja que vam quedar 6-1 amb el Deportivo,i ahir contra el Màlaga també vam guanyar per 1-4 per tan ara són líders amb 17 punts!!!!

En la Champions vam quanyar contra el Ajax d' Amsterdam per 2-0 i al Auxerre per 0-1 i el dimarts contra el Milan! A vuere que passarà..

Bueno i que també vull dir queCristiano és el pichichi de la lliga en aquests moments i és el jugador que ha donant més asistències de gol!! Felicitats CR7 t'ho mereixes :D