30 de juliol del 2010

Primer escrit despres de tornar de vacances

Hola a tots! bé, ja he tornat de vacances però ja fa molt de temps , vaig tornar el 14 de juliol m'ho vaig passar molt bé a Bulgària i la veritat us diré que em vaig tornar boja amb els ordinadors d'allà perquè no tenen el mateix teclat, a part per les lletres no estan les tecles control, Alt,Alt Gr i la dels quadradets de windows és per tornar-se boig a part que el teclat estava posat , és que no se com explicar-lo : el teclat estava en funció fonètica, és a dir ,que quan tu escrivies una lletra no era aquesta sinó que una altre però desprès ho vaig canviar i em va anar millor la cosa i l'altre cosa que em va impactar va ser que no hi havia accents ni apòstrofs però al final el vaig posar bé i vaig poder escriure millor i bueno no sé què més explicar ....
Així que quasi totes les nits me n'anava amb el meu cosí de 22 anys i els seus amics .de tapes ,en un restaurant del poble i una vegada vam anar a una discoteca , això si el que em va sorprendre molt és que el meu cosí em fes més cas del que em pensava , perquè ell té 22a anys i jo 15 diguem-ne que no tenim moltes de que parlar. Però els seus amics són persones molt obertes i em van caure molt bé i jo a ells també , i que més explicar-vos? crec que res més , a part que jo he tornat i la gent ara se'n va . I per acabar , estic enfadada amb les persones que han decidit que aquest any començarem les classes el 7 de setembre perquè el meu aniversari és el 8 i en comptes de passar el dia cap aquí cap allà estaré en el institut .

9 de juliol del 2010

Últim escrit de Bojan abans de marxar de vacances


Bueno avui marxo de vacances al meu poble i abans us vull deixar una notícia sobre Bojan:

Bojan: "He demostrat que puc ser titular"

Quan encara no ha fet els 20 anys, Bojan Krkic ja és un veterà al vestidor del primer equip. Com altres companys, Bojan tornarà a la feina el dia 19 i encetarà la quarta temporada a Primera Divisió.
El jugador de Linyola confia en mantenir el nivell que el va conduir a la titularitat al tram final de la temporada passada. A més, assegura que és clau mantenir la unió al vestidor per a respondre davant dels reptes que es plantejaran la temporada vinent. Bojan no oblida que és un producte de la Masia i valora positivament els canvis introduïts en l´estructura del futbol base i l´ascens del Barça B.

-Després del gran tram final de la temporada passada que va fer, espera amb ganes la pretemporada?

"Sí, és clar. Aquells partits van ser molt importants per a mi, vaig tenir prou minuts, tenia molta confiança i tot em va sortir molt bé. Tinc ganes de començar i seguir en la mateixa línia."

-La temporada vinent serà la de la confirmació de Bojan a l´onze inicial?

"Confio en mantenir la línia de la temporada passada. La vaig acabar demostrant que puc ser titular, que puc estar allà i puc ajudar."


P.D.: Espero que disfruteu de les vostres vacances.

5 de juliol del 2010

MOltes felicitats TÀNIA

Com pots comprovar el CR et felicita el teu aniversari!!!!!!!



1 de juliol del 2010

VACANCES





Bones vacances a totes i a tots!!!!!!!

Podeu escriure però abans de fer-ho penseu si és publicable o no...d'acord?

M'ha agradat molt ser la vostra profe!

(ah blackage llegeix el comentari que t'he fet al post anterior)