29 d’abril del 2010

Ánims per al FCBarcelona.


Hola avui es un dia trist per als cules perquè ahir no vam tenir sort...no em surten les paraules perquè se me'n van anar totes en el moment en que l'arbitre va pitar el final del partit. Vam patir molt anit. A mi no em va agradar gens l'actitud que van tenir els jugadors de l'Inter i menys la de Mourinho, no va ser just que després de l'expulsió de Motta per treure-li targeta vermella, Mourinho va anar a dir-li alguna cosa a Pep (aquest no li va fer ni cas però bueno) i quan es va acabar el partit es va posar al camp amb els braços enlaire...
Piqué va fer el primer gol al minut 84, però encara ens faltava un gol...
Ara el tema més important! bueno per si no ho sabíeu a mi m'encanta en Bojan i ahir va sortir a la segona part per Ibrahimovic, que Ibrahimovic no va estar molt gloriós la veritat....I Bojan va estar molt bé (com sempre) l'últim gol que val anular va ser d'ell, i el van anular per la mà de Toure Yayá, que era INVOLUNTARIA! I Bojan s'ho mereix molt perquè desprès de que no juga molt sovint, Pep va confiar en ell i el va treure en un partit molt important i Bojan va sapiguer adaptar-se molt bé al partit. Bueno en definitiva que vam perdre, però ara el que hem de fer es anar a per totes en la lliga i que el Madrid no ens passi, i la guanyem nosaltres!


Visca el Barça, ara i sempre!


Att: --LoReNa--

PD: Sort per al Bayern de munich a la final de la Champions!

No podem saber mai lo que pasara el dia de demà

Hola a tots us heu parat a pensar com seria la nostra vida si poguéssim saber que ens passaria el dia següent , jo crec que llavors la vida seria molt fàcil i tothom seria feliç .Però com dic jo ,el destí mai es predicible i ara tothom sabria com actuar , Peró també estaria be poder saber que et passara demà bueno ... per una part si, per altre no perquè si el dia següent et passara alguna cosa que no t'agradarà o no serà el teu dia ..... En conclusió, estem bé tal i com estem sense saber el que passara el dia de demà . ...

The Gits

The Gits va ser una banda nord-americana de punk rock, formada a Yellow Springs, Ohio el 1986. Conegut pel seu paper en l'escena musical de Seattle de la florent dècada de 1990, el seu so punk rock diferents guanyat una reputació per la seva estètica punk blues del carrer. Eren coneguts per les seves actuacions en directe de foc i va mantenir un següent dedicat tant durant com després de la seva existència.Cantant Mia Zapata d'influència des del principi pel blues, la música soul i el hardcore punk-va cantar de lluita interior, l'alcohol, la mort i la supervivència tot i absoluta desesperança. Altres membres inclouen el guitarrista Joe Melsa (nascut Andy Kessler), el baixista Matt Dresdner i el bateria Steve Moriarty. Durant la seva existència, la banda va editar dos àlbums d'estudi, un recull de les primeres gravacions, un enregistrament en viu, tres singles de 7 i va aparèixer en diverses compilacions. La banda també va gravar en un pocs segells independents, i va llançar els seus dos àlbums d'estudi al C / Z Records. El 2003, cada versió en la discografia de la banda va ser reconfigurat i expandit amb bonus track en Rekids trencat.La banda es va separar el 1993 després de l'assassinat de Zapata. Encara que la banda mai va signar amb un segell important i mai va arribar a una audiència de corrent, Zapata ha estat però citen com una influència per diversos vocalistes femenines de punk posteriors.
The Gits es van reunir i van formar el 1986 al Antioch College, una escola d'arts liberals en Yellow Springs, Ohio. Ells mateixos es deien la ploranera Poc Rata Gits Front (una referència a un sketch de Monty Python, episodi 21), però aviat va escurçar el sobrenom de, "La Gits". El 1988 van gravar i van llançar el seu "no oficial" àlbum de debut titulat Lubs privat amb l'ajuda de l'amic de Ben de Londres (després d'Alcohol Funnycar i en solitari). Aquestes gravacions no va veure alliberament generalitzada tot i que fins 1996 quan l'àlbum va ser reeditat pel segell trencat Rekids com Reis i Reines. Després d'acabar l'escola, les maletes i es va dirigir a Seattle, Washington el 1989 a la recerca d'unes milllors oportunitats.

†Mia Zapata va morir el 7 de Juliol del 1993 als 27 anys†

Informacio treta de la wikipedia

Segon trailer ja d'eclipse!!

Hola a tots!! Bueno avui estem aqui a la biblioteca i som totes noies ja que per coses de la vida no hi han nois.

Ara us parlaré com diu el títol del segon TRAILER D'ECLIPSE que ja s'ha estrenat i que segur que ja l'han vist milions de persones.

Bueno en aquest video podeu veure els nous personatges que es veuran a la tercera pel·lícula de la saga Crepuscle com per exemple en Riley, l'èxcercit de la Victòria, els Volturis que venen a Forks, i molts més.

Una de les imatges que més m'ha impresionat ha sigut quan es veu al minut 1 la lluita dels llops i la familia Cullen contra el exèrcit de la Victòria o quant és veu a l'Alice fent aquell salt tan impresionat sobre un dels vampirs, o l'última imatge que és veu quan els llops estan lluitant i mossegant als vampirs o quant el Edward li dóna l'anell a la Bella per a casar-se o quant es veu al Riley sortint de l'aigua molt lentament...

Déu meu quin trailer, és el millor de tots i esperem que hi hagin molts més, oi nois?Bueno que va quedant menys per al 30 de juny i estem tots molt intrigats!!



bY:__ ** tAnIA**__

Força Barça


Estimats culés, avui estic molt trista perquè el Barça ha sigut eliminat per
l'Inter de la Champions. Aquest escrit el faig per animar al FCB, perquè
encara ens queda la lliga!!! Nois la lliga és nostra!!!També escric per dir que
ara hem de recolzar al Bayern de Munich, que tan de bó guanyi la Champions
al Bernabeu!!! Perquè nosaltres no hem pogut amb el "fotut" Inter, encara
que ho vam fer tot. El gol va arribar, però va arribar tard. =( Ara el més
important és aconseguir que el Barça guanyi la lliga i "fotre" al Madrid. La gent
el que volia sentir eren les tres B: Bayern, Barça i Bernabeu. I no voliem les
tres M: Milan, Mourinho i Madrid. Animem al Barça!!!
Att: _Aroa_


27 d’abril del 2010

No baixem la guàrdia!!

Bueno com tothom sap, el Madrid no baixa la guàrdia en cap`partit ja que va guanyar contra el Zaragoza 2-1 al camp de la romaredara.
Va ser un partit instens pel Madrid perquè el Zaragoza no parava de fer faltes a tot l'equip per això es van anar al descans empatant 0-0.

Al tornar del descans,l'equip blanc es va posar les piles i al minut 49 va llançar la pilota Higuain pero el va para el porter, va rematar Cristiano, però tampoc va marcar però després d'intentar-ho Cr9 li va donar una gran asistència al gran capità del Madrid, hem refereixo a Raul, on va marcar i ho va celebrar amb Cristiano,però com que ell ja estava lesionat es retirà i va entrar Benzema que també va fer un gran partit.

Després de marcar, el Zaragoza no s'ho podia permetre i va marcar al minut 60.
A partir d'aquest minut van haver-hi moltes ocasions de gols com per exemple al minut 65 on Sergio Ramos quasi marca gràcies al llançament d'una falta on la va tirar Guti i així moltes ocasions però ningú va marcar fins que va entrar Kaká per Gago al minut 74 i va fer un partit esplèndit ja que van passar 7 minuts i va marcar el gol de la victòria. Que fort 45 dies sense jugar i va i marca un golàs gràcies a Cristiano on li va fer una asistència de gol magnifica!!
Cristiano en aquest parit va ser molt generós ja que els dos gols de l'equip seu han sigut gràcies a ell.

Bueno aquí s'acaba l'escrit i que anem a 1 punt... que com caigui el barça LLIGA PER A NOSALTRES. Esperem que el Sevilla o algun altre equip elS guanyi.
Ara que m'enrecordo, sort per a Inter que demà juga!!

Petonets!! ** __ tAnIa **__

Demà: Barça Remuntada!


Hola a tots!! Avui no hi anava l'internet a l'institut però jo volia escriure igualment. Vull parlar sobre demà.
Demà es un día especial per als aficionats del Barça perquè juguem la semifinal contra l'Inter on es decidirà tot. Ja sabeu que fa una setmana vam perdre al camp de l'Inter per 3-1. Ara es el moment de demostrar qui es el millor equip del món remuntant el resultat i arribant a la final. Demà els somnis de molts cules es faran realitat o es perdran per sempre...Passi el que passi sempre recordarem els millors moments que vam gaudir amb aquest Barça.
Perquè durant aquests mesos hem estat gaudint del millor futbol, perquè ens han fet disfrutar, perquè hem demostrat que sóm els millors, per tot això i més ENS HO MEREIXEM.
Tots aquells que demà aneu al camp nou heu d'animar als jugadors més que mai, posar-vos la vostra samarreta del Barça preferida i gaudir d'una nit que segur ens farà patir. Al camp nou també es farà un mosaic amb 90.000 cartolines amb els colors blaugranes i la senyera de catalunya.
Bueno i res que aquí s'acava el meu escrit, i que ENTRE TOTS EL SOMNI DE GUANYAR AL BERNABEU ENCARA ÉS POSSIBLE.
Att: ¡¡¡__Lorena__!!!

Premis literaris Sant Jordi IES FT 23 abril



Mooltes felicitats a a la Bet i a la Lorena , membres de l'optativa family d'aquest bloc que van guanyar els primers premis de poesia castellana i catalana respectivament amb el poema : Un pincel, i un lloc imaginari.

23 d’abril del 2010

Mixta

Bueno us deixo amb un quants vídeos que son destronxants^^ XDXD.

Pesca (Molt bo mira'l si us plau ^^)

Pez

Saltamontes (Aquest no ès destronxant però potser t'arranca un somriure^^)

Escondite (Aquest el vaig veure amb el meu germà, a ell no li va fer molta gracia però jo encara ric mentre us escric XDXDXD)



Espero que rigueu tant com jo.


Kyrian



22 d’abril del 2010

Demà LLIBRES i ROSES


Imatges obtingudes d'Internet
I per cert les nostres felicitacions als altres blocs finalistes en la categoria de Blogs alumnes secundària....!

Un poema per St. Jordi

Com que dintre de poc es Sant Jordi aqui us deixo un mini-poema :) un petonet.

Te quiero porque acortas los dias con tu sola presencia
Porque olvido mi tristeza al contar con tu exsistencia
Te quiero porque me haces reír con tus locuras
Y porque amo compartir tus travesuras.

Te quiero porque me has sabido esperar
Y porque nadie mas como tu me ha sabido respetar
Te quiero porque nos parecemos tanto
y porque has sabido consolar mi llanto

Te quiero porque sé que por mi viajarías distancias
Y porque tu amor es real a pesar de mis inconstancias
Te quiero por sr mi amigo antes que nada
Y por saber esperar sin llamarme tu amada

Te quiero por entenderme entre frases cortadas
Por inventar un lenguaje mutuo mientras reímos a carcajadas
Te quiero por lo que eres y lo que serás
Por las muchas veces que me invitaste a soñar

Te quiero por tantas cosas... pero sobre todo
te quiero por haberme enseñado a amar.

PD: Tinc gastroenteritis.


RRuubbyy♥

Que som finalistes!!!!!!!!


Ens vam presentar al premi Edublogs Espiral 2010 ....avui sortia la llista de finalistes ....i l'he anada a mirar i sembla increïble....és fan-tàs-tic !!!!! SOM FINALISTES!!!!! OEOEOEOE SOM FINALISTES

AQUI LA LLISTA :


Blogs de Alumnos – ESO

* Acollida Institut Carles Vallbona
* Amb mosques i a les fosques
* Arte en equipo
* Aula Acollida IES Ernest Lluch
* Diari Digital de l’Institut Agustí Serra
* Educación Plástica
* Geografía e Historia
* La Puça (PUblicació amb traÇa)
* La tribu de PCPI. Desde el corazón de la jungla del IES África
* La Viga Travesá
* Recreació de català
Estem molt i molt satisfets amb ser finalistes...estem molt agraïts i agraïdes a qui ens ha votat i a Espiral que ha organitzat aquest IV premi edublogs.
Transcric el que vaig escriure quan vaig enviar el bloc pre presentar-lo al concurs:

Amb mosques i a les fosques és un bloc-revista , optativa de 3r ESO on es pretén fomentar el gust per l’expressió escrita i la comunicació… Hi apareixen les coses que als adolescents els hi agraden; així hi ha una mica de tot: opinió , articles sobre televisió, les sèries de moda, la música, els esports. és una eina al servei de l’expressió escrita des d’un punt de vista lúdic.

20 d’abril del 2010

EL BARÇA SEGUEIX PRIMER!

Hola què tal? bueno avui vull parlar del F.C.Barcelona. El dissabte ens toca jugar la lliga contra el Xerez! Ho tenim fàcil no?? bueno ja veurem, perquè el primer de la lliga es el BARÇA.
I si ja sabem que el Madrid ens porta un punt i ens volem ficar pressió però nosaltres a lo nostre que es aconseguir la lliga i la Champions i sobretot guanyar la Champions al Bernabeu! jeje us imagineu? quina ràbia els hi faria als merengues.
Si a la lliga queden empatats guanyarà el Barça perquè ha guanyat els dos partits contra el Madrid. Ai que em dieu de Valdés?? Es bo oi que si? Valdés selecció jejejeje...
Bueno i res més, dir que avui juguem amb el Milan. Guanyarem? I dir-li a Guardiola que el dissabte jugui en Bojan!!! per si el vaig a veure....


I ara foto de'n Bojan perquè ho dic jo!


Att: _Lorena_ ♥ Visca el Barça i Visca en Bojan !!♥



Roses per Sant Jordi

Tots rebrem una rosa per sant Jordi, uns per amor, uns com obsequi per escriure unes quantes linees, i uns altres per afició pròpia.

Sant Jordi es una data bastant bonica, ja que moltes persones mostren el seu afecte.
Jo penso que l'amor/afecte s' ha de mostrar en el dia a dia, i no en una data en concret, però bueno, hi ha qui no pensa això, i esperen sant Jordi o sant Valentí, per demostrar el seu afecte.

Per norma els homes se'ls hi ha de regalar, un llibre i a les dones, una rosa, però a les dones també els hi agraden els llibres^^.

Feliç Sant Jordi.

Perque l'amor en l'adolescència és tan dificil

Hola a tots no sé si penseu lo mateix però l'amor en l'adolescència és molt difícil perquè a vegades aconsegueixes les coses que vols o penses que la persona que t'agrada tu també li agrades però moltes vegades això es un il·lusió que es crea la teva ment i t'ho fa passar molt malament , però com molt bé aconsella la gent es passa, continuar amb la vida que no tot és tenir al costat alguna persona que t'ha agrada perquè també tens els teus amics que són una meravella . Bé ,aquest escrit s'està apunt d'acabar no sé si tinc r Però és el que penso i també que cadascú amb la seva opinió . bé deww a tots .

Chayanne

Hola bon dia, avui som la Lorena i l'Aroa, que com no sabiem de que parlar doncs parlem del Chayanne jejeje, es una mica vell per a nosaltres pero les seves cançons estan molt bé.
Nosaltres portem escoltant-lo tota la vida, perque les nostres mares son les fans número 1!!
Fa poc que ha tret el seu nou disc anomenat: "No hay imposibles" on n'hi han 11 temes de tots els gustos.
Aquestes cançons són com sempre molt xules!!! Té una en especial que a nosaltres ens agrada molt que es: "Me enamoré de ti", que parla de l'amor d'una noia i un noi. Bueno per acabar us deixem el videoclip d'una de les seves principals cançons. PETONS!!!






Att: <__♥lorena>

PD: això no hi entra en el tema pero bueno: El Barça segueix primer en la lliga i el Madrid ens porta un punt!! aixì que no hi parlin tant!

A 1 miserable punt.

Bueno hola a tothom!! Avui us parlaré com diu el títol del Reial Madrid que anem a un miserable punt i nosaltres encara tenim més gols que els culés.
Bueno el passat 15 d'abril el Madird va guanyar al Almeria 1-2. L'equip de Pellegrini va estar fluixet ja que al minut 12 va marcar l'Almeria. Però com sempre el Madrid no es rendeix i va marcar un gol al minut 26 com sempre de Cristiano Ronaldo que fa fer un golàs ja que es va anar de 4 jugadors defensius!! I quines bicicletes feia!! Aquest home es un crak en aquestes coses.
Van arribar a la primera part 1-1 fins quee va arribar el minut 68 on va marcar Van der Vaart des de fora de l'àrea. Van ser un partit una mica fluix però com sempre va guanyar amb dos gols molt bons!!!



El segon partit que parlaré serà del passat diumenge on va guanyar una altra vegada el Madrid al Valencia 2-0.
Aqui el Madrid si va ser un equip com Déu mana ja que a la primera part van fer un munt de asistèncias de gols però els gols es van produir al minut 24 on va ser el Pipita on va marcar un bonic gol ja que va controlar la pilota d'espatlla jeje.
Després una cosa que em va agradar molt del Real Madird va ser de San Casillas, on va parar 2 pilotes que eren gols consecutius, mare meva quin porteràs tenim!! Normal que estigui a la selecció...
Bueno després el Madrid va marcar un altre gol al minut 78 on va ser de CR9 que no s'ho va pensar gens ja que li va venir la pilota molt ràpid gràcies a un pas de Marcelo que es va anar d'un jugador defensiu.
PD: Encara podem guanyar la lliga, tot es possible en el futbol, vinga nois!! que només és un punt.
2n PD: Gràcies Espanyol!! us devem 1!!



_ **TANiA **_

F.C.Barcelona

El sabado 17 de abril,
el Barcelona empató contra el Español .
Fue un partido muy interesante porque
el Español le plantó cara al F.C.Barcelona.
El Español tuvo muy bien atacando mucho, tuvo muchas
oportunidades para marcar gol pero como el Barça
tiene una buena defensa y un buen portero y no le pudieron
encajar ningun gol .

Hoy a las 20:45 jugara la champiom contra el Inter,
el Barcelona tiene a todo la plantilla en buen estado..

G@Brii3L

Al dentista


Bonesss!
Només volia avisar que avui tampoc podré vindre,però no és perqué no tinc viatges jeje
Es perqué tinc dentista :( em ficaran gometes,perqué dintre de poc em ficaran ferros.
Aviam com va,espero que tot vagi be.
Un petonàs!

13 d’abril del 2010

Super pel·lícula!!


L'altre dia la Lorena i jo vam anar al cinema a veure Recúerdame!! ( la pel·lícula que és protagonista en Robert Pattinson i que ja fa temps la lorena va posar el trailer)

Es bastant maca però el final es lo més impactant!! dona molta pena, quasi ens posem a plorar! ja us podeu imaginar perquè nooo?
el Robert surt tant guapo com sempre, però es passa tota la peli fumant i bevent alcohol, perquè fa de noi problemàtic i es una mica raro veure'l així ja que estem acostumades a veure'l fent de vampir ric i atractiu.
Us recomenen que aneu a veure-la perquè de veritat val la pena!!! i si voleu alegrar-vos la vista veien al Robert!! Pero si sou aquelles persones que no li agraden les pel·lìcules que acaben malament no aneu!!!
Att: *♥__Lorena i Tania__♥*

Espanyol-At.Madrid!

Jajajajaja doncs, aquesta setmana els catalans li hem donat una bona tunda als madrilenys després del mundialment parlat Barça vs. Madrid, al dia següent l' Espanyol jugava contra l' altre equip de Madrid, l' "Atletico de Madrid".
I no van defraudar gens, ni més ni menys, que 3 a 0!
Aixi que contra tots aquells que deien Espanyol vs. Sevilla uuu quina pallissa us fotran, doncs contra el Sevilla 2-0 vam guanyar, i contra l' "Atletico de Madrid".
Aquest dimecres contra el "Racing de Santander" i el dissabte dia 17 d'abril a les 20 de la tarda... Espanyol vs. Barcelona, veurem el que ens depara el futur!








Kyrian

Lánguidas melodías

Lánguidas melodías llegan a mis oídos,
una espesa neblina me ciega,
pero te veo ahi, a mi lado
a la par que estas lejos.

Varios sonidos sordos
tapan las melodías
y gotas frias
me caen encima.

Estás llorando.
Con mis fuerzas
(Que son pocas)
retiro esos pequeños
diamantes.

Intento susurrar
un te amo,
pero me sellas la boca
con tus frios labios.

Sólo pienso,
no debo decirlo.

Dulces y hermosas
Nayades acuden
a mi mente.

Desnudas,
jugueteando las
unas con las otras

Otras cantando, esas
lánguidas melodías
que momentos antes
permanecian en mis
oídos.

Crackovia

Hola a tots avui us posaré el Crackovia d'ahir per la gent que no el va veure i poso el link del programa sencer perquè encara no esta en el youtube be us deixo amb el video
http://www.tv3.cat/videos/2833450

Eclipse!


Hola a tots! Avui estem aqui la Tania i la Lorena que ja feia que no escriviem juntes!
A dalt podeu observar una de les millors fotos del món...ECLIPSE!!! de moment es el cartell oficial de la pel·lícula que s'estrenarà al juny, d'aquí dos mesos!!!

Les fans del Edward i del Jacob estem desitjant que hi arribi aquest dia, que serà molt especial, per això os deixem aquasta meravellosa foto, per a que disfruteu, i vegeu que guapos surten i com sera d'impresionant la pel·lícula. =) =)

...Team Edward and Team Jacob....FoReVeR ♥

Att: Lorena i Tania ;)

Madrid VS Barça

"Bueno, bueno" com sabeu el passat dissabte a les 22h, es va jugar el partit Madrid VS Barça. Com sempre el Barça va ser molt superior, i el Madrid... El partit va ser molt emocionant. El Barça va jugar molt bé i el Madrid amb tantes estrelles que té, no està demostrant res. Els gols es van realitzar tots a la primera part. El primer gol, bueno golàs , va ser del Déu Messi, que la controla amb el pit i després xuta amb la dreta i... GOL!! El segon va ser de Pedro, que se'n va sol i... GOL!! En resum el Madrid no va fer gaire cosa i així va quedar el partit, 0-2!!!!!! Aquí us deixo un video del partit. Que us aprofiti!!! PETONS.



Att: _Gabriel_& _AROA_

BARÇA CAMPIÓ!!

El dia 10 d'abril, va ser un dia de Barça -Madrid i com no, va guanyar el Barça. Ja és el quart cop consecutiu que guanya al Madrid.

VAM GUANYAR 0-2!!! =D!!!


VISCA EL BARÇA!!!


♥RRRuuubbbyyyy

8 d’abril del 2010

Es farà un bookcrossing.....sabeu què és?

Un bookcrossing consisteix en deixar abandonats en un lloc públic llibres que ja t'has llegit perquè algú altre se'l pugui quedar i a canvi has de deixar tu un altre llibre ....l'associació d'alumnes i els joves periodistes del Carmel ho han organitzat...i la setmana de Sant Jordi es farà intercanvi de llibres, vídeos, còmics....etc

Basquet

Hola!!!!
Doncs mireu, mentre que tothom esta ultra-centrats en Messi ¬¬'. Menys alguns.
Doncs jo us diré, que no té molt a veure no, però demà dia 9 tenim partit de basquet, partit el qual espero que guanyem.
Serà un partit interessant ja que juguem contra un rival directe, esta 5è i nosaltres 6es!
Així que desitgeu-nos una mica de sort ;)

Barça vs Arsenal

El martes 6 de abril va jugar el F.C.Barcelona.
Vam jugar cuarto de finales, el Barcelona dominó todo el partido,
primero va comenzar marcando el Arsenal con un gol de Bendtner al minuto 18,
Después de dos minutos va marcar Lionel Messi!!
Al minuto 35 marcó Lionel Messi!!
Acabó de cinco minutos tiró a puerta y acertó Lionel Messi!!
Acabó la primera parte con el marcador de 3-1.
El Arsenal ya lo daba por perdido todo...
Comenzó la segunda parte con los mismos jugadores,
el Barcelona segía dominando el partido hasta que llegó
el cuarto gol de Lionel Messi!!...
Messi es el máximo goleador de la Champion porque lleva 8 goles.
Nos veremos en la semifinal
contra el Inter del Milán que el ex culé del Barcelona
Samuel Eto'o...
También veremos este sábado que pasa contra el Real Madrid.
Aquí dejo un video del partido...


Tot és relatiu

Us haveu donat compte que tot és relatiu? L'amor, l'amistat, lo bo i lo dolent... Si tot és relatiu, com decidim el que està bé o està malament? Ho decideix una majoria? Hitler va ser elegit per una majoria. Quan tu fas una cosa, tu fas lo correcte per a tu, però potser això no és bo per els altres, llavors què és el bé i què és el mal? Quan algú et fa mal, tu el veus com un enemic... però si tu fas mal a algú, no et sents dolent... . Si cadascú fa el que vol, el món seria un caos. Hi ha gent que no li agrada Zapatero, o el rei, o que no vol crisi, gent que vol ser independentista... Si tot el que volem passés, seriem més feliços? O només seria una introducció a l'infern, a una guerra constant... i si volem la pau, hem de preparar-nos per la guerra.
Tothom té l'instint de mirar per sí mateix només. Es supervivència. Però, hi ha poca gent, que mira més pels altres que per ell. Això es empatia. Plantegem la mateixa qüestió. Si tots fóssim empàtics, seriem més feliços? Això, no ho sabrem mai, potser el món ara està bé per alguna gent, potser per una altra es una merda. Qui sap? Tots volem un món amb pau, sense guerra, tots volem una família ,una llar, persones que ens estimin... Si tots volem això, perquè no lluitem per aconseguir-ho? Tot es motivació, si vols, pots ser feliç sense fer mal a ningú.

RRRuuubbbyyy

La imaginació.


La imaginació,et fa anar a un mon diferent ple de sensacions,emocions,i de il.lusions que sempre em volgut,o no em pogut complir per qualsevol cosa o situació.
La imaginació és com un mar,mai i mai acaba,és tant infinita,que per exemple jo em podria passar tot el dia imaginant.
Gràcies a això,tota la gent cada dia pot treure un somriure.
Ficaré el que vol dir imaginació amb un diccionari Català.

´´La imaginació és la facultat de la ment humana de crear imatges mentals o pensar en realitats no percebudes abans, d'inventar noves versions del món. Es diferencia del somni en què la imaginació s'activa quan l'individu està despert.``

Penso que la imaginació és lo millor que ens pot aportar el cos humà,encara que a vegades ens porti males experiències.

Puzzle Bojan

6 d’abril del 2010

Preguntes sobre Jack L'esbudellador


Des de aquí vull llançar unes quantes preguntes sobre un dels assassins més cèlebres de l'historia. Jack L'esbudellador :

1. Qui penseu que va ser Jack L'esbudellador?

2. Era ric o en el cas contrari, pobre?

3. Penseu que la seva mare va ser prostituta, el va abandonar i va matar a les altres per amagar l'assassinat de la seva pròpia mare?

4. Per què detestava tant a "aquell tipus de dona"?

5. Penseu que era metge o carnisser?

Crackòvia




El Déu Cristiano Ronaldo

Bueno ahir al crackòvia van donar un gag on sortia una cosa imposible. Que Cristiano fos un Déu!!!! Bueno jo com bona culé, bueno jo i tot el món veiem impossible això. Per això us deixo un vídeo per que us rigueu d'ell. Molts petons!!!!




Att: __ArOa__

BOJAN: el millor del partit.

Bueno què tal aneu?? jo molt bé aqui escribint alguna cosa al blog jeje. Avui us parlaré sobre els dos golassos que va marcar el dissabte Bojan Krick!!! Si, per fí va tornar a ser titular, perquè Ibrahimovic es va lesionar a l'entrenament. Pep va decidir ficar a Bojan i aquest no el va defraudar.
El primer gol va ser al minut 26 amb una pasada d'Abidal i Jeffren el va ficar dins. El segon gol al minut 39 Bojan amb una pasada de Puyol va ficar un gol molt bó. El barça es va anar a la segona part amb 2-0.
Jeffren es va lesionar. El tercer gol va arribar al minut 58 on Bojan va tornar a marcar un golàs impresionant. I l'últim gol va ser de Messi.
Al dia següent en tots els diaris sortia Bojan perquè va ser el millor del partit!! Però lo millor va ser veure com aplaudia Pep Guardiola després dels gols de Bojan.

Espero que avui el fiqui pel partir contra el Arsenal perque sempre que ho treu intenta donar tot el que pot i fer lo millor per l'equip, jo confio en ell i he confiat sempre, perquè demostrará (i a desmostrat) que es insuperable.

PD: Esperem que el dissabte guanyem al Madrid i li demostren que som nosaltres els millors del món

Att: <__lorena__> ♥Visca en Bojan!!♥




Futbol Club Barcelona

Hoy jugaremos contra el Arsenal.
Pep Guardiola no se como lo hará
pero tenemos a tres jugadores de baja y dos sancionados:
Ibrahimović,Iniesta,Chigrinski.

Puyol,Pique.
Guardiola dice que es tan importante como una final
por eso meterá a los mejores jugadores que tenga el
Barça en estos momento sin contar lo que no juegan.


El resultado que el Barcelona que trajo de Londres fue muy bueno
acabo con un empate injusto 2-2.
Los dos goles los marcó Ibrahimović, fueron un golazos de lujos..


Aki les dejo un vídeo del partido..

Cap al rècord ja!!

Hola a tothom!! Com va tot? A mi molt bé. Bueno ja estem de volta per a escriure en en blog.

Començaré amb el que diu el títol: Cap al rècord ja!! Això vol dir que portem 12 partits seguits guanyant i marcant 3 o més gols. El rècord és de 15 partits guanyats i segur que ho aconseguirem!!

L'últim partit va ser el passat diumenge on va guanyar fora del Bernabeu 2-0 contra el Racing i això els fa encara LÍDERES, on ja porten ja moltes semanes sent-lo.

El primer gol del partit va ser de Cristiano Ronaldo de penal al minut 26, on es veu clara la falta que li fan a l'àrea.
Més tard el Madrid es va posar en marxa i va marcar un altre gol. Va ser Higuain al minut 75 gràcies a un SUPER PAS de Guti.
Guti és molt bon jugador de mig camp però Pellegrini només el treu al segon temps i gràcies a ell hem marcat alguns gols molt importants.

Esperem que el tregui contra el Barça aquest dissabte on juguen en el nostre camp a les 22:00 hores.
Crec que serà un partit molt igualat, però esperem que guanyi el Madrid encara que sigui per un gol i també esperem que estiguin Iker, Sergio Ramos, Guti, CR9, Higuain, Xavi Alonso, Granero, Vaan der Vart..
Vinga molts petons a tots.




**By: TanIA **

BONA TARDA :)

Bona tarda a tots i a totes, com han anat les vacançes? :) A mi bé. Avui no vinc perquè ara sortiré cap a Barcelona per uns imprevistos. Un petó a tots i a totes.
Faria una entrada més llarga però estic una mica fins el monyo de tot i passo.


♥RRRuuubbbyyy

Què pasaaaa?

Què passaaa classeee!
estic aquí a casa,i estic molt molt cansada i no em queden viatges per pagar el autobús així que no vindre aquesta tarda.
us ho dic perquè ho veieu ara.
Jo a la setmana santa m´ho he passat molt be, he anat a Malgrat de Mar amb la meva mare,i he conegut a molta gent,m´ho he passat genial.
He fet molts amics.
Espero que us ho hagueu passat molt beè vosaltres!

UN PETONÀS!

5 d’abril del 2010

Vacances

Hola!
Què tal ? com anem?
Espero que hagueu passat unes bones vacances, jo per exemple me n' he anat a Salou ;).
I doncs m' ho he passat bastant bé.
I què? us han portat la mona els vostres padrins? o...
l' heu portat vosaltres als vostres apadrinats?
Bé, tant debò hagueu disfrutat les vacances al màxim perquè demà ja no hi ha vacances.
Toca posar-hi piles renovades i aprovar-les totes.
Bé. ens veiem ^^ adeeeu